Reduser belastningen på helpdesk

«Vi håndterer 30% av våre supportærender hver måned via guider i stedet for via manuell support. Ettersom vi har så store volumer, blir det en veldig betydelig andel. Vi er jo heller ikke her døgnet rundt selv om vi har virksomheter i byen døgnet rundt som trenger hjelp og støtte i IT-systemene. Det har vi kunnet levere ved hjelp av guidene.»

Nisse Waldefeldt – Forvaltningsdirektør Intraservice – Gøteborgs stad

Kontinuerlig gi brukere av systemer den hjelpen og kunnskapen de trenger for å jobbe i programmet

«Med InfoCaption har vi laget brukerveiledninger basert på tekstguider og steg-for-steg filmer. Brukerveiledningen er tilgjengelig på alle sider i løsningen, på tre språk. Sammen med andre tiltak har dette redusert antall supporthenvendelser om de mest grunnleggende funksjonene i løsningen. Dermed kan vi heller bruke tiden på å løfte kundene til et høyere brukernivå på de mer kompliserte sakene.»

Julie Henriksen – Produktkonsulent – Webcruiter

Introduser nye medarbeidere på en smartere og mer effektiv måte

«Vi har satt sammen opplæringspakker til våre brukere. Det er et veldig godt hjelpemiddel ettersom vi ikke trenger å reise ut til hele vår virksomhet og lære opp, men i stedet kan sende ut guider. Vi får veldig bra respons og brukerne synes det er mye enklere å se på en guide når de har tid og lyst enn å gå på et felles møte. Kostnaden for verktøyet motiverer vi med at vi reduserer antall supportærender – support er penger.»

Nina Høgstedt – IT Service Manager – Servicedesk and Internal IT – Coor

Kontinuerlig gi brukere av systemer den hjelpen og kunnskapen de trenger for å jobbe i programmet

«InfoCaption er navet for informasjonsspredning i Kumla kommune. Her finnes guider og kurs om alt fra det man trenger å vite som nyansatt til hvordan helse- og omsorgspersonell skriver en gjennomføringsplan. Tilbudet av guider økes hele tiden og bygges opp av den ekspertisen som finnes i hver virksomhet. Med InfoCaption sparer våre medarbeidere tid – både de som leter etter informasjon og de som vil dele med seg av sin kunnskap.»

Håkan Cederqvist – IKT-pedagog – Kumla Kommune

Sikre enhetlige arbeidsmåter i virksomheter nedenfra og opp

«Etter at vi tok i bruk InfoCaption Process har arbeidet med prosesser blitt enklere, og det trenger ikke styres og læres ut i like stort omfang. Takket være enkelheten i verktøyet trenger vi ikke å benytte oss av prosesseksperter i våre selskaper. Den som vet hvordan man arbeider i prosessen kan også tegne den!»

Annica Petterson -Process Management – Lindab

Gjennomføre forandringer og sikre kunnskapsnivået uten lærerstyrt opplæring

«Tidligere måtte våre ansatte ta fri og reise ned til brannstasjonen for brannvernopplæringen som alle skal gå gjennom en gang hvert tredje år. Kurset som vi laget med InfoCaption kan de i stedet gjennomføre ved sin datamaskin når de har tid, og vi slipper å ta inn vikarer. Det er ekstra morsomt at kurset nå har spredd seg og brukes både av Räddningstjänstforbundet og ute i ulike skoler.»

Jenny Hulander – Utviklingsleder – Ulricehams kommun


Vil du vite mer?


Hvis du har lyst til å prøve InfoCaption selv, er du velkommen til å gjøre det. Du kan teste det helt uforbindtlig ved å trykke på lenken under, og registrere en bruker på vår testside. Har du spørsmål eller trenger tips til hvordan du kan bruke InfoCaption er du velkommen til å ta kontakt.

Ønsker du en demo av InfoCaption og hvordan vi kan være med og gjøre din kunnskapshverdag enklere, slik vi allerede har gjort for hundrevis av organisasjoner, er det bare å trykke på lenken nedenfor, så tar vi kontakt og avtaler tid og sted.

Trykk her hvis du vil

Prøve InfoCaption

Trykk her for hvis du vil

Få en demoInfoCaptions forskjellige deler

Guide

Guidene er kjernen i InfoCaption og det alt bygger på. Det er klare instruksjoner som med hjelp av film, bilder og tekst forklarer hvordan man skal arbeide. Guidene kan presenteres på en søkeside, en portal eller integrert på et intranett. Uansett hvordan guidene presenteres har de noe til felles – de er levende dokumenter som alltid holdes oppdaterte og aktuelle.


Track

Ved hjelp av Track kan du følge opp bruken av guidene på individnivå, og med enkle steg kan man se hva brukerne har lært seg. Gjennom koblinger til deres brukerkatalog presenteres informasjon om hvilke guider brukerne har sett på, og hvilke tester de har gjennomført og bestått.

Prosess

Hvis du vil få enda mer ut av guidene dine og da deres InfoCaption til et nytt nivå, kan du velge å legge til Prosess. Ved hjelp av Prosess får bedriften helt nye muligheter til å kunne beskrive hvordan dere jobber, på en helt ukomplisert måte. Prosessene tegnes rett i nettleseren og fordi de lagres i lenker kan de enkelt redigeres og holdes oppdaterte. Ved hjelp av guider beskriver prosessene ikke bare innterne aktiviteter men også hvordan aktivitetene skal gjennomføres.

Send en e-post

info@infocaption.com

v

Ring oss

91 75 76 82

u

Se supportportal

infocaption.com/support