test

Service

Vår arbeidsmåte – enkle, fungerende metoder for deling av kunnskap. Bevist, testet og forbedret siden 2002. IC Way er resultatet av hundretalls utrullingsprosjekter av kunnskapsdeling, prosesskartlegging og formalisering. IC Way er både vår prosjektmodell i kundeprosjekt, men også hele grunnlaget for kunnskapsflyten for selskapet vårt. Vi og våre partnere hjelper dere med alt fra Knowledge management til IT-helpdesk og forskjellige typer utrullingsprosjekt.

Sammen med implementering benytter vi oss av vår modell for utrulling av plattform, som bygger på mange års Best practice.

 


E

Demo og inspirasjon

Vil du gå fra ? til ! i organisasjonen er en demo av produktet en god investering av tid. Utifra deres behov og tanker presenterer vi hvordan InfoCaption på en effektiv måte f.eks. kan minske antallet lærerstyrte utdanninger, antall spørsmål til kunnskapseiere og supportfunksjoner og hjelpe medarbeidere å forstå sin del i bedriften og raskt få svar på spørsmål.


Testprosjekt

En form av try and buy der dere tester vårt produkt. Produktet ligger i skyen, og dere betaler bare for tiden vi hjelper dere, f.eks. ved produsentutdanning.


Cloud eller On Prem

Drift av InfoCaption kan skje på to måter:
I skyen: Det enkleste alternativet for dere, der serveren ligger i skyen og InfoCaption sikrer drift og vedlikehold.
OnPremises: Dere installerer produktet på deres egen server og har selv ansvaret for oppdateringer til nye versjoner, med støtte fra vår support.


j

Produsentopplæring og coaching

InfoCaption er alltid tilgjengelig for å hjelpe dere til å på best mulig måte nå deres visjoner. Vi tilbyr opplæring på samtlige av våre produkter/løsninger, både i person eller over Skype. Å få coaching er viktig sånn at dere skal få maksimalt utbytte av deres investering. Dette handler f.eks. om å bygge inn materiale i intranett, underliggende strukturer, søkefunksjoner og pedagogiske aspekter.


Standardguider

Standardguider er ferdige intruksjonsguider rundt flere vanlige programmer, som Skype og Officepakken. Guidene kan dere importere til deres egne servere og tilpasse til deres struktur eller bruke via et eksternt nettgrensesnitt. Materialet inngår i både konsern- og kommunelisens, men går også an å kjøpe separat. Se eksempel på guider her.


Tilpass og integrer

Fordi produktet er utviklet i Skandinavia finnes det forutsetninger for å gjøre den til deres «egen». Vi tilbyr bl.a. grafisk tilpassing for å matche deres grafiske profil slik at de ansatte kjenner seg igjen i systemet. Det er også mulig å bygge inn visning av guider og prosesser i intranett. Til og med søkefunksjonen kan bygges inn som en del av intranettet for å være så lett tilgjengelig som mulig for brukerene å finne.


Treff oss og andre

For oss er det veldig viktig at vi har et nært forhold til våre kunder og vi treffes og holder kontakten fortløpende. For produsenter som lager sitt eget materiale finnes muligheter for å treffe likesinnede på forskjellige eventer som holdes av InfoCaption. Hvert år kjører vi et Guide retreat der man treffes for å produsere materiale, nettverke og stille spørsmål m.m. Vi organiserer også et User Forum der kunder viser sine løsninger og vi forteller om funksjonaliteten og utviklingen til produktet InfoCaption


A

La oss produsere

InfoCaption tilbyr produksjonshjelp hvis dere har dårlig med tid, ressurser eller hvis tidsrammen for et prosjekt er kort. Vi tar da på oss produsenthatten og tar frem materiale for det dere ønsker.

Vårt samarbeid med InfoCaption har gått veldig lett. Man får svar på spørsmål veldig raskt, og hvis vi har ønsker om utvikling får jeg de ofte igjennom.

Håkan Cederqvist

IKT-pedagog, Kumla kommun


Samarbeidet med leverandøren fungerer kjempebra, de er raske med å svare, og hjelper oss med det vi lurer på. Vi har fått hjelp til å produsere guider og hvordan vi skal tenke. Vi er også med på brukertreffene hvert år og møter andre bedrifter som også jobber med guider, og det er veldig givende.

Nina Högstedt

Service manger for servicedesk og internal IT, Coor Service Management


Samarbeidet med InfoCaption fungerer veldig bra. Vi har spesielle krav, og det er veldig viktig for oss at de oppfylles på korrekt måte sånn at systemet skal fungere hos oss. Tobias Pettersson Öien

Systemforvalter, Intraservice Göteborgs stad