Nå är det på tide å oppgradere til versjon 4.22 av Procydo. De største nyhetene handler om steg-for-steg-guidene, blant annet tilpasser spilleren seg nå etter nettleservinduets størrelse med hjelp av en dynamisk guidespiller.

Läs hela listen over nyheter her (svensk guide) : www.procydo.com/1233.guide

Dere som har versjon 3 driftet hos oss
Dere som har drift hos er velkommen til å si fra, så planlegger vi inn når migreringen skal gjøres. Denne versjonen krever felles arbeidsinnsats og påvirker produsenter i ganske stor grad så vi ser gjerne at vi planlegger et tidspunkt for migrering sammen med dere. Kontakt help@procydo.com.

Dere som har egen drift av versjon 3
I denne håndboken finner dere alt man trenger å vite for å oppgradere en SmartAss versjon 3 til en Procydo 4-server OnPremises (Lokalt installert server): https://procydo.com/1508.guide. Kontakt oss på help@procydo.com hvis dere føler dere usikre. Hvis dere oppgraderer ser vi gjerne at dere informerer om når dere gjorde oppgraderingen så vi kan oppdatere våre registre

Dere som allerede har en versjon 4
Den nye versjonen ligger på downloads og oppdateres på vanlig måte. Gi oss beskjed når dere er klare så får vi oppdatert våre registre.